Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Джим Кавийзъл за продължението на "Страстите Христови"

Main Pic
Публикувана: 25.09.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2143
Коментари: 0
Звездата от "Страстите Христови" Джим Кавийзъл наскоро разказа нови подробности за дългоочакваното продължение на хитовия филм.
 
В четвъртък Кавийзъл сподели в интервю пред репортер на Breitbart News, че е получил новия текст за следващата част от „Страстите Христови“.
 
„Мел Гибсън току-що ми изпрати третата чернова. Готови сме за снимки“, каза той в последното издание на Breitbart News Daily на SiriusXM с водещ Алекс Марлоу.
 
Кавийзъл, който през 2004 г. изигра ролята на Исус Христос за касовия филм, ще продължи да се снима в продължението.
 
„Втората част ще се нарича „Страстите Христови: Възкресение“. Това ще бъде най-великият филм в световната история“, заяви той.
 
Кавийзъл коментира и как е попаднал в черния списък в Холивуд заради ролята на Исус Христос, но казва, че "е нямал друг избор", освен да подкрепи проекта за филма.
 
"Нямах избор. Трябваше да участвам. Трябваше да се боря, за да оцелея. Филмът стана хит. Той разби класациите. Ще си помислите: „О, сигурно след този успех си имал много предложения за нови роли." "Не, аз вече не бях в списъка на студиото. То сякаш беше изчезнало ... Tова е моето умение - то ми беше дадено от Богa, да бъда актьор. Наистина чувствах, че вярата е много по-значима от филмовата индустрия и Холивуд, затова приех ролята“, казва Кавийзъл пред Breitbart News.
 
Кавийзъл е на мнение, че продължението на "Страстите Христови" е особено важно в днешната култура.
 
"Филмът е особено ценен за днешното време. Такива филми не са популярни сега. Ще видите нова версия на Супермен или Спайдърмен. Няма да видите нов филм за Исус. Трябва да играя най-великия супергерой, живял някога," заяви той.
 
Според Кавийзъл Холивуд има все по-враждебно отношение към всякакви филми с библейска тематика, въпреки че те имат добър прием сред зрителите.

Източник: Christian Headlines

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg