Неделя, 25.10.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И без противоречие, велика е тайната на благочестието: - Тоя, "Който биде явен в плът, Доказан чрез Духа, Виден от ангели, Проповядан между народите, Повярван в света, Възнесен в слава"." 1 Тимотей 3:16

OnLine
RSS Facebook Twitter

Молитвен поход, организиран от Франклин Греъм, се провежда днес

Main Pic
Публикувана: 26.09.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 291
Коментари: 0
Днес, събота, 26 септември, Франклин Греъм ще поведе хиляди хора от всички щати в молитвен поход в столицата Вашингтон, окръг Колумбия. Пастир Греъм призовава американците да се съберат, за да се помолят за американската нация и нейните лидери с надеждата Бог да излекува земята им.
 
"Америка е в беда и бедствие, но ние имаме надежда - нашата надежда е във Всемогъщия Бог. Ето защо ние молим мъжете и жените в цялата страна да се обединят и да направят най-важното, което можем да сторим - да се молим в името на Исус Христос," каза Франклин Греъм, президент и главен изпълнителен директор на евангелизационната асоциация на Били Греъм и благотворителната организация Samaritan Purse.
 
Молитвеният поход 2020 г. ще започне в 12 ч. на обяд в събота, 26 септември, в Мемориала "Линкълн". Ще завърши на Капитолия - седалището на законодателната власт в САЩ. По протежение на двучасовия маршрут от 1,8 мили участниците в похода ще спират на ключови места за конкретни молитви по важни въпроси, които вълнуват американската нация днес.
 
Източник: "Каризма Нюз"
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg