Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Десетки хиляди християни в хваление, молитва и покаяние в американската столица

Main Pic
Публикувана: 27.09.2020
Автор: Франклин Греъм
Прочетена: 1307
Коментари: 0
Библията казва: „Нека тогава с увереност се приближим до престола на благодатта, за да получим милост и да намерим благодат, която да ни помогне в момент на нужда“ (Евреи 4:16).
 
Вчера във Вашингтон, окръг Колумбия, десетки хиляди християни направиха точно това. Толкова съм благодарен за всеки, който положи усилия да дойде от цялата страна и да се помоли Бог да помогне на нацията ни в този момент на нужда. Изповядахме греховете си и греховете на страната си и помолихме Господ да ни помогне, да ни излекува и да обърне сърцата към Него. Молехме се за нашите лидери - демократи, републиканци и независими - както повелява Писанието.
 
Благодаря на д-р Алведа Кинг, Тони Пъркинс, Дарил Ягода, п-р Скип Хайциг, епископ Хари Р. Джаксън-младши, п-р Грег Лори, п-р Робърт Морис, п-р Пола Уайт-Кейн, п-р Йентезен Франклин, п-р Джак Греъм,  Микеле Бахман, п-р Андрю Брансън, конгресмен Франк Улф, Джери Прево, д-р Келвин Кокран, подполковник Оливър Норт, синът ми подполковник Едуард Греъм и сестра ми Ан Греъм Лоц, които ни ръководиха  в молитва на седем ключови места по маршрута на молитвения поход.
 
Изключително благодарни сме, че вицепрезидентът Майк Пенс и втората дама Карън Пенс се присъединиха към нас в Мемориала на Линкълн, за да можем да се помолим лично за тях.
 
Надявам се, че макар походът да е приключил, фокусът върху молитвата току-що е започнал. Надявам се да сме съживени и да си напомняме за необходимостта от молитва и силата в молитвата.
 
Ако не сте го гледали вчера, не забравяйте да гледате предаването на живо тук. Походът продължи повече от 8 часа и беше излъчван на живо от десетки християнски медии не само в САЩ, но и в цял свят.
 
Превод: Петя Зарева
Източник: CBN News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg