Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Натали Грант благодарна за Божията милост

Main Pic
Публикувана: 06.10.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2532
Коментари: 0
Натали Грант е един от най-влиятелните представителите на християнската музика в нашето съвремие - като автор на песни и известен изпълнител.
 
Грант, която е на музикалната сцена от 1992 г., споделя в интервю за Christian Headlines, че макар да изглежда, че сега има море от почитатели, това не винаги е било така. Всъщност нужно е било повече от десетилетие, преди да пожъне успех в музикалното си служение.
 
Сега, след близо 30 години в музикалната индустрия, Натали е благодарна, че все още може да пее. "Благодарна съм на Господа, че все още правя това, за което съм призована", казва Грант пред CH.
 
Грант, която се готви да издаде новия си албум No Stranger,  иска публиката ѝ да знае, че е благодарна за тях и не ги приема за даденост. „Изглежда, че жените в изкуството имат срок на годност, затова съм благодарна за Божията вярност“, каза тя.
 
Грант не само благодари за кариерата си. След диагнозата рак на щитовидната жлеза през 2017 г., която постави певческата ѝ кариера в опасност, тя е благодарна, че е излекувана и жива.
 
"Бог беше с мен през това изпитание," споделя Грант, която почти загуби гласа си заради рака на щитовидната жлеза.
 
Основното послание, което Грант иска всички да знаят, е, че с Бога всичко е възможно. Това чувство е основната тема в новия ѝ албум No Stranger.
 
Грант сподели, че този албум е много по-различен от нейните предишни творби, защото този път тя не е спестила нищо, точно както Бог не я е лишил от нищо, когато ѝ е върнал гласа след борбата с рака.
 
Грант иска нейните слушатели да вярват, че Бог е близо до всяко разбито сърце. Натали е наясно, че всяка песен има цел и е била използвана от Бога в нейния собствен живот. Тя казва: „Разбрах и разпознах силата на Божието присъствие в живота си чрез рака и опасността да загубя гласа си. На нас ни е дадена власт да победим тъмнината“.
 
Грант е  нетърпелива да се възползва максимално от втория шанс, който Бог ѝ дава.
 
Превод: Петя Зарева
Източник: Christian Headlines

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg