Събота, 24.10.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И без противоречие, велика е тайната на благочестието: - Тоя, "Който биде явен в плът, Доказан чрез Духа, Виден от ангели, Проповядан между народите, Повярван в света, Възнесен в слава"." 1 Тимотей 3:16

OnLine
RSS Facebook Twitter

Асоциацията на Луис Палау организира пастирска среща

Main Pic
Публикувана: 09.10.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1125
Коментари: 0
Няма съмнение, че това е една от най-трудните години в историята. Пастирите и църковните лидери не са имунизирани срещу тази болест, се казва в прессъобщение на Асоциацията на Луис Палау.
 
Лидерите на служението съобщават, че мнозина се борят да запазят перспективата, да насърчават вярващите около тях и да водят добре своите църкви. В опит да вдъхне насърчение и подкрепа на пастирите през този труден период, Асоциация Луис Палау е домакин на безплатна онлайн пастирска среща на 29 октомври.
 
Това онлайн събитие, наречено NEW Talks - Real Conversations for Pastors and Leaders Right Now ("НОВИ разговори - Истински разговори за пастири и лидери сега"), ще включва уважавани лидери от цяла Америка, които ще споделят свои лични съвети и насърчение, така нужни в тази глобална криза.
 
Лектори на срещата ще бъдат Крейг Грошел, д-р Тони Еванс, Луис Палау, Боб Гоф, Лий Стробел, Джон Марк Комер, Уенди Палау, Дейвид Плат и Майкъл Келси. Хвалението е поверено на Хилсонг Юнайтед и Мат Редман. Ще има и силно послание за насърчение от Андрю Палау.
 
"Знаем, че сега е особено трудно време за всички пастири и лидери", сподели Андрю Палау, „затова това събитие е толкова важно - всички се нуждаем от насърчение и искаме да благословим пастирите и лидерите с тази среща.“
 
Екипът на Палау вече е сключил партньорство с много американски църкви и организации с нестопанска цел, включително America Prays, City Gospel Movements, Global Network of Evangelists, Pray America и Promise Keepers.
 
Предвид ограниченията, свързани с пандемията екипът насочва голяма част от своите ресурси и опит към мултимедийни платформи. През последните месеци той беше домакин на два масови онлайн фестивала, наречени Stories of Hope и Sí Hay Esperanza, които достигнаха до милиони хора в англоговорящите и испаноезичните страни. Екипът на Палау се радва на огромен брой хора, които вземат решения да следват Исус след техните предавания. Новите християни са два пъти повече отпреди, благодарение на техния уебсайт „Надежда с Бога“ и служението им, осигурено посредством социалните медии.
 
Източник: Assist News
Превод: Петя Зарева
 
 
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg