Четвъртък, 18.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Армения се нуждае от нашите молитви

Main Pic
Публикувана: 20.10.2020
Автор: Левон Манукян
Прочетена: 826
Коментари: 0
Медиите в България продължават да мълчат, но аз ще информирам всеки ден! Извънредната новина е, че Путин и Макрон постигнаха споразумение за съвместни действия в Съвета за сигурност на ООН по въпроса за Арцах.
 
Путин и Макрон проведоха телефонен разговор, в който обсъдиха ситуацията в Нагорни Карабах (Република Арцах). Обърнете внимание на фразеологията на официалното комюнике от разговора между двамата държавни глави: “Беше потвърден взаимния интерес за съвместни действия за противодействие на тероризма и разпространението на екстремистки идеологии“. „Беше обсъдено в детайли развитието на ситуацията в зоната на конфликта в Нагорни Карабах. Владимир Путин информира за предприетите действия за деескалиране на враждебните действия и спешно подновяване на преговорите с цел политико-дипломатическо уреждане на проблемите на Нагорни Карабах.
 
А ето какво споделя Hasmik директно от Армения:
 
Те не щадят нищо и никого. Продължават да атакуват църкви, сгради, детски градини, болници и училища. Убиват цивилни. Те нарушиха примирието. Бомбардират безпардонно. Светът мълчи, но Бог говори! 364 бомби НЕ експлодираха в града. Двама войници бяха спасени с Библия в джоба! Няма никакви щети по книгата.  Почти всеки войник има Библия у себе си. В Турция – пожари и  природни бедствия в продължение на 3 седмици."
 
БОГ ГОВОРИ! Ние сме първата християнска държава. Бог ни обича!
 
Нека всички да се молим! Да защитим християнството!
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg