Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Знакова победа за християните в САЩ

Main Pic
Публикувана: 26.10.2020
Автор: Момчил Петров
Прочетена: 959
Коментари: 0
"Обичам Конституцията и демократичната Република, която тя установява и посвещавам себе си да ги запазя."
 
С тези думи  съдия Ейми Барет започна своята служба като съдия във Върховния съд на САЩ.
 
Преди 4 години десетки милиони консервативни американци пренебрегнаха всички основателни причини да не гласуват за Тръмп заради моменти като този. Точно както се очакваше, за четирите години на своя мандат Тръмп имаше възможност да назначи трима върховни съдии и днес консервативна Америка може да си отдъхне. Докато са живи, основните права на американците, подложени на чудовищен натиск от прогресисткия мейнстрийм, са защитени.
 
Всеки тормозен сладкар, отказал да направи торта за гей сватба, чийто бизнес е разсипан, в крайна сметка ще стига до Върховния съд и ще получава справедливост.
 
Всеки уволнен началник на противопожарна служба, защото е преподавал уроци в неделното училище, че бракът е съюз между един мъж и една жена, ще стига до Върховния съд и ще получава справедливост.
 
Всяка затворена за половин година църква, защото някой кмет е решил, че могат да работят всички стриптийз клубове и магазини за трева, но църквите са най-опасните места за зараза с китайски грип, ще стига до Върховния съд и ще получава справедливост.
 
Дали това е достатъчно, за да бъде Америка страната, която трябва да бъде? Едва ли. Но не е никак малко. 
 
Вероятно след седмица Америка ще избере Джо Байдън или по-скоро Камала Харис за президент. Ще бъде залята от беса на социалния прогресизъм и от всевъзможни идеологически експерименти в образованието, медицината и регулациите за бизнеса. За хората, които обичат Конституцията и демократичната Република, която тя установява, ще дойдат трудни времена. 
 
Но Върховният съд, който се оформи през изминалите четири години, няма да допусне тези времена да станат чудовищни. Защото ще защитава Конституцията и Републиката.
 
Господ да им е на помощ!
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg