Петък, 04.12.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Заветът Ми беше с него за живот и за мир, Които и му дадох заради страха, С който Ми се боеше и се страхуваше от името Ми." Малахия 2:5

OnLine
RSS Facebook Twitter

Убити и ранени след 6 терористични акта във Виена

Main Pic
Публикувана: 03.11.2020
Автор: Амир Царфати
Прочетена: 1416
Коментари: 0

Само преди часове ислямски терористи нападат едновременно 6 различни места във Виена. Сред тях са синагога, обществен център и два ресторанта в еврейския квартал.

Нападателите са били са въоръжени с автомати "Калашников" и опасани с бомби. Предполага се, че терористите са самоубийци. Те откриват огън и стрелят безразборно. 

До момента има данни за 7 жертви. Още не е уточнен броят на ранените. Някои са пострадали от стрелбата, а други от взрива. Има тежко ранен полицай.

Едното нападение е извършено непосредствено до синагогата във Виена. Един от терористите е бил заловен, а друг е убит. Останалите петима са избягали и издирването им продължава.

Според последни данни един от ислямските терористи държи заложници в японски ресторант във Виена в момента, но новината не е потвърдена от полицията.

Военни патрулират по улиците на Виена. На гражданите е препоръчано да не напускат домовете си или местата, на които се намират в момента. Границата с Чехия е затворена.

Източник: Behold Israel

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg