Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Църква прославя Бога за чудеса на изцеление

Main Pic
Публикувана: 05.11.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 668
Коментари: 0
Пола Патерсън, Кайла Медин и Тери Малой не са очаквали нищо, на път за църква Life Church Middlesboro в неделя сутринта. Пола, която е на 63 години, е била глуха с дясното си ухо от 7-годишна възраст.
 
25-годишната Кайла страдала от дегенеративно състояние на слуха в дясното ухо. А Тери, който е на 68 години, непрекъснато се оплаквал от звънтене в ушите за повече от 20 години.
 
След проповедта Пола била първата, която се приближила до амвона, за да поиска да се молят за нейното изцеление. „Когато не видях никой да излиза, за да иска ходатайствена молитва за изцеление, реших аз да го направя“, разказва тя.
 
"Дори не мислех за глухотата в дясното ми ухо, тъй като се бях молила толкова много пъти, но без резултат. Просто си помислих, че с този недъг ще живея до края на живота си."
 
По време на молитвата Пола усетила, че по тялото ѝ се разлива топлина. Тя си спомня: "И тогава чух пукот. И следващото нещо, което забелязах, беше, че музиката беше наистина много силна - тогава осъзнах, че мога да чувам и с другото ухо!"
 
Виждайки Божията сила да се проявява в изцелението на Пола, пастирът на Life Church, Пол Лонг призовава Кайла, която е част от екипа за поклонение, също да излезе напред за молитва. Кайла разказва: "Щом слязох от платформата и се опитах да направя няколко крачки, стори ми се, че всяка следваща стъпка ставаше все по-трудна и даже невъзможна."
 
Тя обяснява: „Просто присъствието на Бога беше толкова силно, когато всички се молеха, сякаш въздухът беше толкова плътен, че можепе да се пипне ... Никога не съм изпитвала нещо толкова осезаемо, когато можеш да усетиш, че несъмнено Бог работи по свръхестествен начин."
 
Тери бил последният, който се качил на подиума, за да се молят за него. Когато пастир Пол се помолил за него, Тери разказва следното:
"Той започна да се моли за мен - присъствието на Бога беше толкова реално - и след това докосна с ръце ушите ми. Веднага щом направи това, все едно ми сложи слушалки и започнах да чувам, чувах всичко! Звънът в ушите ми беше спрял - Господ ме беше докоснал! "
 
Пастир Пол потвържава, че изцеленията не са били само моментни, а трайни. "Говорих с тримата през тази седмица и всичките три изцеления продължават да са реални."
 
Пол служи като пастир в продължение на 51 години, но искрено заявява, че за първи път е свидетел на чудо на изцеление, след негова молитва. „Все още ми е трудно да формулирам това, което видях."
 
Господ Исус Христос е същият, вчера, днес и завинаги.
 
Източник: SBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg