Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

А сега накъде, ако...?

Main Pic
Публикувана: 08.11.2020
Автор: д-р Стивън Ечес
Прочетена: 926
Коментари: 0
Светът е в нова фаза. Байдън е обявен за новия президент на САЩ, без да е победител. Това поне обяви "Дойче воле". Сега накъде, ако Байдън и Харис наистина поведат САЩ?
 
На международната сцена победата за Байдън би означавала промяна на политиката, която водеше Тръмп в Близкия изток, което би се отразило негативно на отношенията на САЩ с Израел, тъй като демократите ще подкрепят палестинците срещу Израел.
 
Не забравяйте програмата на Black Lives Matter (разбиване на семейството, съсипване на държавната система, обезвреждане на полицията, насърчаване на климатичните промени, популяризиране на ЛГБТ програмата, освобождаване на Палестина).
 
Камала Харис не крие намеренията си в това отношение. BLM е само върхът на айсберга и е симптоматично за цяла култура, която е увлечена от културния марксизъм, тъй като нейните поддръжници контролират образованието в САЩ от доста дълго време и резултатите са налице. Вече видяхме как тази програма протича в градове като Сиатъл и Портланд (и щата Калифорния), контролирани от демократите.
 
Победа за демократите означава много по-трудно време за християните в САЩ. Може би, това не е толкова лошо, тъй като там все още има много номинално християнство и има нужда от предизвикателство отвътре. Тръмп беше „най-важният символ на съпротива срещу непреодолимата културна либерална вълна, която обхвана медиите, академичните среди, корпоративната Америка, Холивуд, професионалния спорт, големите фондации и почти всичко между тях“. При Байдън този прилив само ще се увеличава.
 
Когато разглеждаме нещата от библейска перспектива, започваме да виждаме началото на гибелта на САЩ (разрушаване отвътре), което би означавало, че Европа ще трябва да поеме главната роля и да стане основният поддръжник на Израел. Всичко това вероятно ще доведе до икономически колапс на ЕС (напускането на Обединеното кралство е първото домино, паднало в този процес) и неговото прераждане под формата на конфедерация от 10 държави, водена от диктатор, който без съмнение ще играе против - Ислямска и анти PC карта. Това ще направи новия лидер на Европа много популярен и ще заблуди немалко добронамерени номинални християни, точно както се случи в Третия райх. Така ще стигнем до сценария, описан в книгата Откровение, в който Европа и Израел са двамата ключови играчи в края на времето.
 
Следователно, християните не трябва да се обезсърчават, тъй като Бог работи по фиксиран план, който дори молитвата не може да промени. Молитвата наистина може да промени нещата, но винаги в рамките на определените от Бога граници.
 
Превод: Петя Зарева
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg