Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Сгреших!

Main Pic
Публикувана: 28.11.2020
Автор: Людмил Ятански
Прочетена: 750
Коментари: 0
Един ден докато сърфирах през различни християнски сайтове и гледах, че някои от тях са сложили реклами на Google, реших да опитам и аз. Не исках да слагам на моя блог, за да не си помисли някой, че пиша, за да печеля.
 
И така качихме на страницата на църква "Блага вест" няколко реклами със съзнанието, че рекламите са съобразени със съдържанието на сайта. Доверихме се на Google, че няма да има нецензурни и неетични реклами и всъщност беше точно така. Но за съжаление, изненадата не се забави. Един ден гледам в карето с реклами - появява се блогът на "еди кой си" политик. Оказа се, че този юнак си рекламира партията и изведнъж сайта на "Блага вест" насочваше хората да четат агитациите на един политик. Е, нищо лошо и престъпно в това политиците да прокламират своите убеждения. Лошото е църквата да стане трамплин за партийна агитация, на която и да е политическа сила.
 
Надявам се да не бъда криворазбран. Християните трябва да са въвлечени сериозно в политиката. Но християните могат да членуват в различни партии и да имат различни нюанси в своите политически убеждения. Кой точно политик и коя точно партия трябва да бъдат подкрепени от църквата?
 
Църквата не може да бъде сведена до една или друга политическа сила или партия. Църквата е царство, което стои далеч над всички земни управления и не може, не трябва да бъде обвързвана, с която и да е политическа сила.
 
Ние християните сме задължени да се молим за хората на власт и да се покоряваме на законите. Не само това, но сме длъжни да се борим управляващите да управляват с Божията мъдрост и да се основават на Божията правда.
 
Какво противоречие само! Но хем е противоречие, хем не е.
 
Поради тази причина искам да призная грешката, която направих и искам да се боря за извисяването на Христовата църква и нейната брилянта, чиста репутация!

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg