Сряда, 20.01.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Съразпънах се с Христос и сега вече не аз живея, а Христос живее в мен; а животът, който сега живея в тялото, живея го с вярата, която е в Божия Син, Който ме възлюби и предаде Себе Си за мене." Галатяни 2:20

OnLine
RSS Facebook Twitter

Проект "Рождество 2021"

Main Pic
Публикувана: 15.12.2020
Автор: Павел Вълков
Прочетена: 301
Коментари: 0
Скъпи читатели, споделяме с вас писмото на сдружението "Христос за всеки", което ви предлага безплатни материали, от които можете да се възползвате.
 
Мир Вам, скъпи братя и сестри!
 
Надявам се, че моето писмо Ви намира в добро здраве и вкъщи. Но ако някой от Вас страда в момента от коронавирус или поради друга причина – Бог да Ви покаже милост и да Ви избави!
 
Пиша Ви като един, който се е борил в продължение на месец с Ковид-19 и на моменти е бил на крачка от преминаване във вечността. Тогава се замислих за живота и труда за Бога, и колко бих искал още да се потрудя, ако съм отново здрав. Бог ми показа милост, удължи живота ми и ми подари здраве, за да мога още да работя за разширяване на Неговото Царство в нашата страна.
 
Братя и сестри, ако Бог е показал милост и към вас, ако сте живи и благословени със здраве, тогава нека живеем за Неговата слава и се трудим усърдно на Неговата нива! Дайте да ценим всяка възможност и всяка отворена врата за тези празници, за да възвестим Христовата истина и покажем Неговата любов!
 
За тази цел сдружението „Христос за всеки“ е подготвило прекрасни разнообразни материали, напълно БЕЗПЛАТНИ, които да Ви помогнат в благовестването:
 
  •       Специална благовестителска брошура за Рождество: „Истинският празник: да се върнем към първото Рождество Христово“ (Вижте в сайта ни тук). От нея можем да ви изпратим достатъчни количества, особено ако решите като църква да благовествате от дом на дом и достигнете по този начин до всяко семейство с благата вест. Ние достигаме всеки дом, защото хората живеят там – хора, които Бог обича и заради които нашият Господ Исус Христос умря. Ние достигаме домовете и се надяваме на Бог, че Словото Му ще достигне сърцата на хората! Каква прекрасна възможност да обиколите сега своето цяло населено място или квартал и занесете надежда и светлина във всеки дом!
  •      Книжка „Писмо до тебе“  (снимка), ново цветно и обновено издание. Тази книжка е чудесен инструмент в благовестването, написан по интересен и завладяващ начин. От нея може да давате на всеки човек, когото срещнете и с когото разговаряте лично по време на раздаването.
Тази година искаме да Ви насърчим да обърнете специално внимание на Домовете за стари хора и инвалиди. Знаете, че те са затворени от Март и живущите там нямат възможност да излизат и да си купят календар за 2021 година. Ако имате Дом за стари хора във Вашето населено място или вече работите с такива институции, потърсете контакт с ръководството им и предложете да подарите на всеки обитател по един християнски календар. Заедно с календара може да подарите и по една брошура за Рождество и книжка „Писмо до тебе“. Поради настоящото извънредно положение няма да може да ги подарите лично, но нека това не Ви спира. Вие може да ги занесете и оставите на входа, а служителите да ги раздадат на празника. Представете си каква радост ще изпитат възрастните хора! Същата радост, която възвестил ангелът на овчарите!
 
За поръчки, ще Ви помоля да пишете на hristoszavseki@gmail.com до 17.12.2020г.
 
Понеже бройките са ограничени, предимство ще имат първите, направили поръчка.
 
Пожелаваме Ви светли, ползотворни и благословени празници на Вас, Вашите семейства и църква!
 
Екипът на „Христос за всеки“
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg