Вторник, 19.01.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Защото пред Бога ние сме Христово благоухание за тези, които се спасяват, и за онези, които погиват." 2 Коринтяни 2:15

OnLine
RSS Facebook Twitter

Остави всичко и нека Бог...

Main Pic
Публикувана: 01.01.2021
Автор: Димка Тенева
Прочетена: 413
Коментари: 0
2020 .... беше година, изпълнена с толкова много смущения, опасения, тревоги и товари. Но, вярвам, че в първия ден на Новата година  Бог иска да ни каже: 
 
"ПУСНИ ВСИЧКО И НЕКА АЗ СЕ СПРАВЯ С ТОВА, КОЕТО ПРЕЖИВЯ!"
 
Да пуснем нещо, което ни е тревожило не означава да спрем да полагаме грижа! Означава, че нямаме власт над него, за да се справим и да преодолеем трудността.
 
Да пуснем нещо не означава да се изолираме - в някои ситуации това е невъзможно. По-скоро, означава да осъзнаем, че не сме допринесли за проблема и не можем да го разрешим. Да признаем, че резултатът не зависи от нас.
 
Да пуснем нещо не означава да обвиняваме някой друг, а да имаме мъдростта да разберем, че можем да променим само себе си!  
Става въпрос да приемем реалността, вместо да я отричаме! 
 
Да спрем да натякваме, да спорим, да доказваме. Вместо това, да се научим да работим върху собствените си недостатъци.  Вместо да критикуваме и поправяме, да се научим да се фокусираме върху това, за което Бог ни е призовал!
 
Да спрем да се опитваме да  приспособим всичко към своите желания и да приемем всеки ден такъв какъвто е. Да ценим всеки един момент и му се наслаждаваме!
 
Да пуснем нещо означава да не гледаме назад със съжаление, а да се фокусираме върху своя растеж и бъдеще.
 
Да пуснем нещо означава, да се страхуваме по-малко и да обичаме повече!
ПУСНИ ВСИЧКО И НЕКА БОГ....
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg