Сряда, 20.01.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Съразпънах се с Христос и сега вече не аз живея, а Христос живее в мен; а животът, който сега живея в тялото, живея го с вярата, която е в Божия Син, Който ме възлюби и предаде Себе Си за мене." Галатяни 2:20

OnLine
RSS Facebook Twitter

Франклин Греъм призова американците да се молят за Джо Байдън

Main Pic
Публикувана: 08.01.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 418
Коментари: 0

Евангелизаторът Франклин Греъм призова всички американци да се молят за новоизбрания президент Джо Байдън и за вицепрезидента Камала Харис, в тези мрачни и трудни времена. Пастир Греъм се надява американските християни да бъдат обединени в своите цели.

Синът на Били Греъм написа следното в своя профил със Фейсбук: "Разделението в страната ни е толкова голямо, че напомня времето на Гражданската война. Призовавам всички християни да се обединят сърдечно в обща молитва за новия президент Джо Байдън и за госпожа Камала Харис.

Нека се молим и за водачите на двете основни партии в страната. Нека да спрем с обвиненията и да си дадем сметка, че и едните, и другите, носят отговорност за състоянието на Съединените щати днес.

Молете се всички заедно да сме единни, за да постигнем благоденствие за всички хора в тази страна."

Само един час след публикуването на това изявление, под него можеха да се видят 40 000 коментара от различен характер, но повечето бяха единни в мнението, че молитвата е най-доброто оръжие за християните.

Източник: Christian Headlines

Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg