Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Чудеса в Непал

Main Pic
Публикувана: 17.02.2021
Автор: Дж. Денисън
Прочетена: 756
Коментари: 0
Непалският християнин на име Сурой Шакя е изправен пред животозастрашаващо решение. Майка му Гита е диагностицирана с болезнен, парализиращ гръбначен тумор. Лекарите съветват рискована, потенциално смъртоносна операция. Съпругът ѝ, будистки свещеник, отказва да плати разноските за лечението на съпругата си християнка. Лекарите дават на Сурой два дни да реши дали да остави майка му да живее в ужасна болка или да рискува да умре.
 
Деветнадесетгодишното момче е само в Сингапур и не знае какво да прави, затова вика към Господа в молитва. После чува почукване на вратата. Това са група членове на местната църква, които идват да се помолят за майка му. След като се молят в продължение на двадесет минути, Бог прави чудо в живота на Гита.
 
Тя се изправя. Започва да се движи, а от години не можела да ходи. Открила, че може да движи и лявата си ръка. Тя започва да плаче и да слави Бога.
 
Лекарите не вярват, че Гита е същата жена. Съпругът ѝ не вярва, че жена му е излекувана без операция, докато не вижда, че тя няма белези. След това, заедно с другия си син, на име Суман, той също става християнин.
 
Сега Сурой е четиридесет и една годишен старейшина на църквата. Той разказва пред репортер на Christian Post, че подобни истории често се случват в Непал, където се намира една от най-бързо растящите християнски общности в светa.
 
Източник: Christian Post
Снимка: Flash Pack
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg