Четвъртък, 30.06.2022

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Стъпки към съживлението

Main Pic
Публикувана: 21.06.2022
Автор: Жанета Фийлд
Прочетена: 328
Коментари: 0
Последното глобално съживление няма да бъде копи-пейст на останалите съживления, които имаме в историята на църквата. То ще бъде абсолютно ново съживление, което Светият Дух има за нас. В моята нова книга "Стъпки към съживлението", разглеждам няколко теми, които са свързани с бъдещото глобално и последно съживление. Една от тези теми е възстановяването на паднали служители и служения. Бог има възстановяване за всеки отпаднал служител. Това ще бъде последен шанс за всички, които са отстъпили и отпаднали от бойното поле. Бог иска за последния рунд със силите на мрака да изправи своите слуги и успоредно с това Той ще подготвя Невястата Христова за това съживление. На места по света има групи и ходатаи, които вече са се задвижили в това, но все още не е станало на глобално ниво.
 
За да стане на глобално ниво, Бог има условие. Може би това звучи странно на много от вас, как така Бог има условие за нещо, което е обещал в Словото си и за което четем в Йоил 2:28: "И след товаще излея Духа Си на всяка твар; и синовете ви и дъщерите ви ще пророкуват, старците ви ще виждат сънища, юношите ви ще виждат видения;" Нима това е свързано с условие?  
 
Следващото нещо, което Бог има, е да говори директно от Своя трон на хората, които постоянстват в молитва. На верните ходатаи Той ще открива неща в детайли как всички да подготвим почвата за Божието присъствие и изливане. Освен възстановяването, освен подготовката, това ще бъде една революция за Бога. Какво представлява революцията за Бог? Земята ще бъде залята с всички онези глашатаи на Евангелието, коита Той изпраща с Благата Вест за Спасителя, за възкресението, защото е необходимо ново откровение за това. Не, че то е нещо ново, то е същото, за което четем в Новия завет, но Бог иска по нов начин да се прогласи възкръсналия Спасител на земята. Именно откровението за възкресението на Исус Христос ще разпали вярващите и ще настане една революция за Господа, защото учението за Възкресението, учението за спасението и това, че ние вярваме в Жив Бог е революционно.
 
След това всички ние ще се включим в един триумф. Триумф за Господа, който ще издига Царя на царете и Господа на господарите. Църквата ще триумфира и в реално време ще се случват чудеса и знамения. Божието време и нашето земно човешко време ще се пресекат, и когато това се случи, тогава всяко едно слово, което ние изговаряме и освобождаваме, ще се случва "сега". Това ще бъде истински триумф, в който Божият народ ще слави Бога в освобождения, изцерения и всякакви проявления на Светия Дух.
 
Вземете моята книга "Стъпки към съживлението", за да разберете как Бог иска да ни подготви и какви събития предшестват последното глобално съживление. Реформацията е едно от тези предшестващи събития. Къде се намираме, в кой подготвителен етап сме, ще можете да сверите духовния си часовник с откровенията, които Бог има за нас в новата ми книга. Вярвам, че с молитва върху всяко едно Негово пророчество и обещание, както и правилно прилагане на Словото, Той ще подготви сърцата ви, така че всеки да влезе в Неговото време. Тепърва най-доброто предстои.
 
Поръчайте книгата "СТЪПКИ КЪМ СЪЖИВЛЕНИЕТО" директно от мен, автора Жанета Фийлд на моя Фейсбук профил тук,  както и на имейл: magdalina7@abv.bg или телефонен номер: 0876128535.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg