Вторник, 29.11.2022

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Световен рекорд прославя Бога

Main Pic
Публикувана: 27.07.2022
Автор: ЕВ
Прочетена: 546
Коментари: 0
Звездата Сидни Маклафлин постави нов световен рекорд на 400 метра с препятствия. Златната олимпийска медалистка влезе в историята, след като подобри собствения си световен рекорд на 400 метра с препятствия миналия петък на Световното първенство по лека атлетика в Юджийн, Орегон.
 
Според CBN News Маклафлин завърши e завършила състезанието в петък с време от 50,68 секунди, разбивайки предишния си рекорд от 51,41, който тя постави миналия месец. Това е четвъртият път в рамките на 13 месеца, в който 22-годишната атлетка поставя нов световен рекорд на 400 метра с препятствия.
 
„Ще започна с това, че отдавам цялата слава на Бога“, каза Сидни пред NBC Sports след състезанието. „През последните няколко дни, докато се подготвях за това състезание, в ума ми беше Евреи 4:16 – да пристъпвам смело пред Божия трон, за да получа милост и благодат. И мисля, че Той наистина ми даде силата да го направя днес, така че цялата слава отдавам на Бога."
 
Маклафлин споделя, че вярва, че е можела да завърши състезанието за по-бързо време.
 
„Честно казано, мислех, че ще мога да пробягам тези 400 метра малко по-бързо“, каза тя пред NBC Sports. „Но ние сме супер благодарни за това време; всяко постижение под 51 секунди е победа за мен. Просто зная, че има още какво да постигна. Така че аз съм особено благодарна  на Бога за днешния рекорд."
 
 След като спечели златото,  Сидни заяви, че всичко в нейния живот "цели да отдава слава на Бога".
 
През месец май Маклафлин се омъжи за бившия играч на НФЛ Андре Леврон младши на церемония, в чийто център беше Христос.
 
Cross Walk
 
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg