Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Нов филм на Кърк Камерън

Main Pic
Публикувана: 16.08.2022
Автор: ЕВ
Прочетена: 365
Коментари: 0
Казват, че да направиш нещо в точния момент е всичко – и това със сигурност изглежда е напълно вярно за най-новия филм на Кърк Камерън.
 
Aктьорът християнин и изпълнителен продуцент наскоро се появи в предаването „Faith vs. Culture“ на CBN, където говори за новия си филм „Lifemark“. Филмът разказва истинската история на тийнейджър, с когото неочаквано се свързва рождената му майка, която го дава за осиновяване18 години по-рано. Филмът дебютира като Fathom Event в кината от 9 до 15 септември.
 
Камерън описва филма на продуцентското дуо Алекс и Стивън Кендрик като „най-добрия досега“ на братята. Звездата от „Болките на растежа“ последно работи с Кендрик през 2008 г., когато филмът с негово участие „Fire Proof“, излезе по кината.
 
Моментът на дебюта на “Lifemark” със сигурност е забележителен, като се има предвид, че премиерата на про-лайф филма идва само няколко месеца след като Върховният съд на САЩ постанови да отмени прецедента, създаден през 1973 г. Тогава делото  Roe v/s Wade , предостави национално правно покритие за достъп до аборт.
 
„Това е филм, който излиза в невероятен момент в историята“, казва Камерън. „Кой би помислил, че решението на делото "Роу срещу Уейд"  ще бъде отменено? Нека го кажем отново:  "Роу срещу Уейд"  го няма. Леле майко! И сега идва филм след това решение на Върховния съд, който празнува стойността на живота в утробата и красотата на осиновяването.“
 
Историята на „Lifemark“, която описва решението в последната минута на 18-годишно момиче да се откаже от аборта, спирайки процедурата, за да избере вместо това осиновяване, е особено важно за Камерън. Tой и съпругата му имат четири осиновени деца — две от които, подобно на героя във филма, са срещнали рождените си майки.
 
Една от основните причини Камерън да е толкова запален по темата за осиновяването е, че съпругата му Челси Ноубъл е била осиновена от родителите си.
 
„Помислете за това“, казва актьорът. „Ако жена ми не се беше родила, нямаше да се родят и двете ни естествено родени деца. Така че и шестте ни деца и съпругата ми нямаше да са тук, ако хората не ценят живота, докато са били в утробата, за да могат да израснат и се превърнат в тези красиви и невероятни хора, каквито са днес.”
 
Що се отнася до решението на Върховния съд , Камерън казва, че вярва, че то може да предизвика духовно възраждане в цялата страна, което да доведе до положителна промяна по редица въпроси, свързани с културата.
 
CBN News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg