Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Усик прославя Бога за своята победа

Main Pic
Публикувана: 24.08.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 468
Коментари: 0
Александър Усик става православен християнин, докато е в болница като дете, след като разговаря със свещеник, който посещава деца в неговото отделение. Историята можете да си припомните тук.
 
Оттогава той  много сърдечно споделя  за вярата си, като възхвалява Господ след своите боксови победи.
 
Джошуа и Усик се изправиха един срещу друг по време на реванш в Саудитска Арабия в неделя - Усик спечели със съдийско решение за разделени точки, след като двойката изигра пълните 12 рунда.
 
Усик коментира: „Посвещавам тази победа на моята страна, на моето семейство, на моя отбор на всички хора, на всички военни, които защитават страната, благодаря ви много.“
 
Известно е, че Усик се е биел на фронтовата линия в Киев, но е напуснал страната през март, за да подготви реванша си с Джошуа.
 
Миналата година роденият в Украйна боксьор взе титлата световен шампион в тежка категория от Антъни Джошуа.
 
„Това вече е история, много поколения ще гледат тази битка, особено рунда, когато някой се опита да ме победи, но аз надделях и го победих. Благодаря на Богаа“, продължи Усик.
 
Когато го питат за бъдещето му и дали ще стане безспорен световен шампион в тежка категория, той каза: "Само Бог знае дали ще го направя или не. Благодаря на Господ за всичко."
 
Източник: Premier Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg