Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Отвлечената в Буркина Фасо монахиня е освободена

Main Pic
Публикувана: 01.09.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 490
Коментари: 0
83-годишната монахиня от Луизиана вече е в безопасност, след като беше отвлечена с оръжие в Буркина Фасо в началото на пролетта, както ви информирахме в статията, която можете да си пропомните тук.
 
„Страхотни новини, сестра Сюелън е освободена“, обяви сенатор Бил Касиди  в публикация във ФБ, публикувана в сряда. „Това е отговор на молитвите ни. Благодарим за нейната безопасност.
 
Сестра Сюелън Тенисън от Марианитите на Светия кръст беше отвлечена от въоръжени терористи в Ялго, Буркина Фасо, на 4 април, според съобщение за пресата, публикувано тогава от ФБР, съобщи NBC News.
 
В своя собствена публикация Архиепископията на Ню Орлиънс написа: „Благодарим на Бога!!!“
 
„Тя е в безопасност“, каза сестра Ан Лакур, лидер на конгрегацията на марианитите на Светия кръст, пред Clarion Herald. „Тя е на американска земя, но не е в САЩ. Тя е в безопасност. Говорихме с нея. В крайна сметка тя ще се върне в Съединените щати.
 
„Тя е напълно изтощена“, поясни сестра Ан. „Казах ѝ колко много я обичат хората и тя няма за какво да се тревожи. Казах ѝ: „Жива си и си в безопасност. Това е всичко, което има значение.
 
Сестра Сюлън ще бъде подложена на наблюдение и пълни медицински изследвания, преди архиепископията да определи следващото ѝ настаняване.
 
Самоличността на похитителите ѝ не е известна, съобщава BBC.
 
Слава на Господ за безопасното завръщане на сестра Сюелън у дома. Моля, молете се за нея, докато се възстановява от такова мъчително и несъмнено травматизиращо изпитание.
 
Източник: Faith Wire
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg