Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

В Божия обсег

Main Pic
Публикувана: 18.09.2022
Автор: Грег Лори
Прочетена: 711
Коментари: 0
Алис Купър е сред най-известните и успешни рок звезди в света. Името му е Винсънт Фърние, но като младеж се присъединява към рок група и променя името си на Алис Купър.
 
На концертите си Алис Купър е известен със своята зрелищност и като мрачна фигура. В действителност обаче голяма част от това е само външен имидж. С течение на времето Винсънт Фърние се превръща в Алис Купър. Той става алкохолик, а след това и наркоман.
 
Удивителното е, че Алис Купър е син на пастор и в младежките си години се опитва да избяга от Бога. Той бяга толкова далеч от Него, че хората си мислят, че е достигнал точката, от която няма връщане. Но Бог не е приключил с него. Един ден, когато предозира с кокаин, той се поглежда в огледалото и му се струва, че вижда кръв да тече от очите му. Алис халюцинира.
 
В онзи драматичен помент Алис Купър извиква към Бога. След това той взема пакета с кокаин, с размерите на софтбол, и го хвърля в тоалетната. Бог чува молитвата му и го връща към Себе Си. Оттогава Алис ходи с Господа. От много години е чист и трезвен. Днес изглежда пристрастен само към голфа. Той обича да излиза на игрището. Но неговата вяра в Исус Христос ни напомня, че никой не е извън обсега на Бога.
 
Може би сте взели някои лоши решения в живота си. Може би поради някои неща, които сте направили, си мислите: „Твърде късно е за мен.“ Но за вас никога не е късно. Бог може да преобърне живота ви, точно както преобърна живота на Алис Купър. Бог може да прости греха ви. Бог може да ви освежи, насити и съживи. Но вие трябва да се обърнете към Него.
 
Направете го днес.
 
Източник: Harvest Org
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg