Сряда, 24.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Божие чудо на избавление

Main Pic
Публикувана: 25.10.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 605
Коментари: 0
Натаниел Стайлс, младежки пастор, провеждал събиране в своята църква, казва, че е преживял „истинско чудо от Бога“. Нито един от осемте жители на жилищна сграда в югозападен Ню Хемпшир не е пострадал, след като малък самолет се разбил в жилищния комплекс до църквата.
 
В петък вечер едномоторен самолет Beechcraft Sierra се разбива в сграда в град Кийн. Загинали са двамата мъже, които са били на борда на самолета. Никой друг обаче не е пострадал при инцидента.
 
Стайлс, младежки пастор в Hope Chapel, е бил само на 15 метра от мястото, където е станала катастрофата. Провеждал събиране с група деца в молитвения дом. Той казва пред MSN, че когато погледнал през прозореца на църквата, видял „червени пламъци в небесата“, сцена, която накарала децата да „изпаднат в масова паника“.
 
„Децата са смъртно уплашени и травматизирани от това, което видяха толкова близо до  нас“, спомня си той.
 
За щастие, никой от членовете на юношеската група не е пострадал от катастрофата.
 
„Чудо и чисто Божие дело е, че никой в ​​църквата, нито някой от жителите на жилищния комплекс не получи наранявания при инцидента“, казва Стайлс. „Това е чудо на Божията милост.“
 
Пасторът заключава: „Ние сме толкова благодарни на Бога, че измъкна всяко дете и всеки човек жив оттам. Нашите мисли и молитви са насочени към тези, които загубиха домовете си и към семействата на пилота и пътника, които загубиха живота си, както и към децата, които наблюдаваха как се разиграва тази трагедия.“
 
Източник: Faith Fire

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg