Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Какво трябва да знаете за новия сезон на The Chosen

Main Pic
Публикувана: 09.11.2022
Автор: M. Фоуст
Прочетена: 959
Коментари: 0
Сезон 3 на популярния сериал The Chosen е първият, заснет в новия постоянен дом на поредицата. Той се състои от 900 акра и се намира в Тексас, близо до Мидлотиан, точно извън Далас. Филмовият кампус включва автентично изглеждащо село от първи век (къщата на Матей е най-големият дом на учениците),  сцена от 30 000 квадратни фута (футболно игрище почти може да се побере вътре), офиси и езеро.
 
Новият кампус е построен в партньорство с Армията на спасението и нейния лагер Hoblitzelle, в съседен имот.
 
До Сезон 3 сериалът „наистина нямаше дом“, казва Брад Фогърти, член на екипа.
 
„Планираме да заснемем седем сезона на този сериал … и имахме нужда от място, което да наречем свой дом“, казва той.
 
Въпреки че The Chosen ще има приоритет, филмовият кампус може да се използва за създаване на други проекти, когато сериалът не е в производство.
 
Режисьорът Далас Дженкинс казва, че темата на Сезон 3 включва думите на Исус в Матей 11:28: „Елате при Мене всички вие, които сте уморени и обременени, и Аз ще ви успокоя.“ В този нов сезон, казва той, „фазата на медения месец“ е приключила за учениците и сега те ще трябва да „се изправят пред реалността и истинската цена от следването на Месията“.
 
Сезон 3 включва и една от най-известните истории в Библията: чудодейното нахранване на 5000-те души. Въпреки че режисьорите биха могли да използват специални ефекти, за да изобразят толкова голяма тълпа, те вместо това са избрали реализма. За тази цел са поканили хиляди фенове на сериала на снимачната площадка. Феновете сами са ушили костюмите си. Те сами са заплатили своите разходи по транспорта. (Аз лично познавам семейство, което е изминало почти 1500 км, за да участва – други семейства са пътували дори по-далеч.) Като цяло  сцената с „нахранването на 5000“  включва представители, дошли от всичките 50 щата и около 36 други държави.
 
„Заснемането на храненето на 5000-те беше най-трудното нещо, което някога съм правил и вероятно ще правя като режисьор“, каза Дженкинс. „Жегата, отговорността за предоставяне на добро изживяване на хиляди хора, сложността и размерите на сцените... всичко това беше наистина невероятно. Но се надявам, че крайният продукт ще даде плод.“
 
Ако сте любопитни как сериалът влияе на хората по света, посетете сайта на The Chosen. Там хора от цял ​​свят споделят своите мисли всеки ден. На сайта можете да гледате безплатни и първите 2 сезона от сериала.
 
 
Източник: Crosswalk
 
 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg