Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Хиляди приемат Исус на евангелизация с Грег Лори

Main Pic
Публикувана: 10.11.2022
Автор: М. Грибоски
Прочетена: 645
Коментари: 0
Ежегодното евангелизационно събитие, организирано от пастор Грег Лори, наречено SoCal Harvest, беше посетено от 50 000 души. В края на събитието повече от 8 600 излязоха напред и откликнаха на призива с решение да следват Христос.
 
Проведено на Angel Stadium в Анахайм миналия уикенд, SoCal Harvest привлече приблизително 50 000 присъстващи лично и допълнителни 160 000 души, които гледаха онлайн. Събитието беше споделено и наблюдавано от около 600 страници в социалните медии и радиостанции, според статистика, споделена с The Christian Post.
 
Музикалните изпълнения на двудневното събитие включваха забележителни звезди на съвременната християнска музика, включително Джереми Камп, Фил Уикъм, Newsboys, Анди Минео и Краудър.
 
Лори проповядва на събранието, като каза на събралите се на стадион Ейнджъл и гледайки онлайн, че „Бог промени хода на живота ми и Той може да направи това за вас“.
 
„Надеждата ми тази вечер не е в политици или световни лидери. Не е в технологии, пари или вещи. Надеждата ми не е в религията“, каза Лори. „Това, което всички търсим, не е нещо, което държите в ръката си. Това е нещо, което се случва в сърцето ви и е връзката с Бога чрез Исус Христос.
 
Събирането включваше и теми от предстоящия филм „Революцията на Исус“, филм, базиран на истинско духовно съживление, случило се в Южна Калифорния през 70-те години на XX век.
 
SoCal Harvest се провежда вече повече от 30 години и всяка година привлича стотици хиляди зрители и участници.
 
Източник: Christian Post
Photo: Harvest Crusades
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg