Сряда, 24.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Дейвид Джеремая с филм за Рождество

Main Pic
Публикувана: 13.11.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 463
Коментари: 0
Д-р Дейвид Джеремая и Turning Point Ministries пускат нов пълнометражен игрален филм, който е посветен на един от най-ключовите моменти в човешката история – раждането на Исус Христос.
 
Документалната драма се казва Защо Рождество Христово? Премиерата на филма е следващата седмица. Филмът използва както Стария, така и Новия завет, за да отговори на няколко въпроса около Коледната история.
 
Филмът е базиран на книгата на д-р Дейвид Джеремая, озаглавена Защо Рождество Христово? 25 убедителни причини да празнуваме раждането на Исус. Той коментира защо определени хора, събития и места са избрани от Бога при раждането на Исус Христос.
 
„Вълнувам се от тази възможност да представя истинската история за Рождество Христово на световната сцена по безпрецедентен и несравним начин“, казва д-р Дейвид Джеремая.
 
Компанията Turning Point продуцира този филм на специално направен декор в окръг Сан Диего, за да пресъздаде Витлеем и околните райони по времето на раждането на Христос.
 
По време на филма зрителите ще станат свидетели на прекрасни възстановки, включително пророци от Стария завет, предсказващи раждането на Христос; Гавраил се явява на Мария; Йосиф и Мария пътуват до Витлеем; звездата, водеща мъдреците; и раждането на Исус.
 
„От самото начало тази уникална продукция е проектирана да бъде споделена с целия свят, за всеки от всички сфери на живота“, каза Джеремая. „Молим се да се превърне в мигновена коледна класика с дълголетие, за да достигне до нови аудитории с вечното евангелско послание за бъдещите поколения. И съм убеден, че това незабравимо пътешествие през филма ще помогне на надеждата на Рождество да изскочи от страниците на Библията.“
 
Защо Рождество Христово? ще бъде представен на две премиери. Едната ще се проведе в Regal LA Live Theatre в Лос Анджелис на 18 ноември от 19:00 часа, а другугата - в Музея на Библията във Вашингтон, окръг Колумбия, на 2 декември от 19:00 часа.
 
Програмата може да бъде гледана безплатно на сайта davidjeremiah.org от 18 ноември.
 
Източник: Faith Wire
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg