Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Кандис Камерън Буре в нова ТВ медия заради християнските ценности

Main Pic
Публикувана: 16.11.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 824
Коментари: 0

Докато Hallmark Channel се подготвя за дебюта на първия си филм, с романтична връзка на двойка от един и същи пол, неговият процъфтяващ конкурент Great American Family се движи в различна посока.

Бил Абът, който ръководеше Crown Media на Hallmark до напускането си през 2021 г., сега оглавява Great American Family (GAF), където Кандис Камерън Буре служи като главен директор по съдържанието.

Буре наскоро говори за проектите, по които се работи в GAF, включително предстоящия ѝ празничен филм „A Christmas… Present“, дебютиращ на 27 ноември. Тя споделя, че иска да разказва истории, „които имат повече смисъл, цел и дълбочина.“

„Знаех, че хората зад GАF са християни, които обичат Господа и искат да популяризират филми за вярата и добро семейно забавление“, каза 46-годишната звезда.

Що се отнася до напускането ѝ от Hallmark – където тя се считаше за „Кралицата на Коледа“ – Буре казва, че развлекателната компания се е превърнала в „напълно различна мрежа“, поради „смяна на ръководството .”

На 11 декември Hallmark ще покаже „The Holiday Sitter“, история за двама мъже, които се влюбват един в друг. Буре не осъжда Hallmark за нищо, което продуцира, но Great American Family, ще дебютира с 18 коледни филма тази година.

„Мисля, че Великото американско семейство ще запази традиционния брак в основата си“, казва тя.

Когато Буре за първи път обяви партньорството си с GAF през април, тя каза, че е „много развълнувана да създаде филми, стоплящи сърцето и изпълнени с вяра и да покажа истории, които моето семейство и аз обичаме да гледаме“.

„GAF пасва перфектно на моя стандарт“, продължи тя. „Ние споделяме визия за създаване на завладяващо здравословно съдържание за аудитория, която иска да гледа програми за и с цялото семейство. Страхотно, качествено забавление с положително послание е целта на моето партньорство с GAF.“

Буре каза, че цели да постигне баланс между филми, ориентирани към вярата и семейни забавления, които ще бъдат привлекателни както за вярващи, така и за невярващи.

Източник: Faith Wire

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg