Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

The Chosen изненада Холивуд

Main Pic
Публикувана: 22.11.2022
Автор: М. Фауст
Прочетена: 818
Коментари: 0
Най-новият филм от хитовата поредица "Избраният", базирана на Библията, се появи в Топ 3 класация на американските филми през уикенда. Той изненада холивудските наблюдатели и измести големи заглавия с по-големи бюджети. "Избраният": Сезон 3 (епизоди 1 и 2) спечели около 8,2 милиона долара за номер 3, изоставайки само от Black Panther: Wakanda Forever ($67 милиона) и The Menu ($9 милиона). 
 
Variety определи това като „изненадващ успех“, а брутните 8,2 милиона долара като „впечатляващи“. Hollywood Reporter го нарече „вълнуващ успех“. Компанията Fathom го разпространява.
 
„Това ще помогне за разширяване на обхвата на филма“, каза Далас Дженкинс, създателят и режисьор на сериала, в неделя вечер по време на предаване на живо във Фейсбук „Ще привлече повече внимание за сериала. … Ние шокираме индустрията.“
 
Успехът на филма, добави той, "ще позволи на The Chosen да се върне в кината в бъдеще".
 
„Кината, дистрибуторите … ще бъдат много по-заинтересовани от бъдещето, което е наистина страхотно за разширяването на шоуто“, каза Дженкинс.
 
Сериалът проследява историята на Исус и неговите последователи. Първите два сезона са безплатни за гледане в приложението The Chosen. Предлага се и на други платформи, като Prime Video и Peacock.
 
„За втора поредна година The Chosen завладява въображението на киноманите от цялата страна“, каза Нийл Хармън, главен изпълнителен директор на Angel Studios, които разпространяват сериала. „След огромната реакция на феновете на Chosen – и сега феновете на Wingfeather Saga на претъпкано театрално събитие в Нешвил миналата седмица – виждаме, че същата публика, която ни помогна да счупим рекордите за стрийминг, може да има подобно въздействие в боксофиса.“
 
Източник: Christian Headlines
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg