Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Неймар с надежда в Бога въпреки контузията

Main Pic
Публикувана: 28.11.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 266
Коментари: 0
Бразилската футболна звезда Неймар сподели публикация в социалните медии, с послание на надежда със своите над 185 милиона последователи.
 
Това се случи, след като 30-годишният футболист получи изкълчване на глезена по време на отборния си мач срещу Сърбия. Контузията му ще му попречи да играе срещу Швейцария и Сенегал.
 
В публикация в Инстаграм той каза: „Гордостта и любовта, които изпитвам, носейки тази фланелка, нямат обяснение. Ако Бог ми беше дал възможност да избера страна, в която да се родя, това щеше да е БРАЗИЛИЯ.
 
"Нищо в живота ми не беше дадено наготово и никак не ми е било лесно. Винаги трябваше да преследвам мечтите и целите си. Никога не пожелавам зло на никого, но помагам на нуждаещите се. Днес е един от най-трудните моменти в кариерата ми... и отново, в световно първенство.
 
„Имам контузия, боли, но съм сигурен, че ще имам шанса да се върна на терена, защото ще дам всичко от себе си, за да помогна на страната си, на съотборниците си и на себе си.
 
"Врагът винаги е искал да ме събори? НИКОГА няма да се предам! Аз съм ДЕТЕ НА БОГА НА НЕВЪЗМОЖНОТО и моята ВЯРА е безкрайна."
 
Нападателят на Пари Сен Жермен (ПСЖ) е отдаден християнин и често говори за своята вяра. Една от последните му публикации в Инстаграм показва негова снимка със стих Псалм 23:6 като надпис.
 
Източник: Premier Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg