Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Кевин Сорбо за съвременната младеж и промиването на мозъци

Main Pic
Публикувана: 01.12.2022
Автор: Б. Холоуел
Прочетена: 1114
Коментари: 0
Кевин Сорбо, актьорът, изиграл ролята на Херкулес, но по-късно приел Христос, казва, че през последното десетилетие често е говорил за абортите и за влиянието на християнското образование.
 
„Това е път, по който никога не съм предполагал, че ще поема“, казва актьорът. „Това е врата, която Бог отвори за мен и която е благословение по повече от един начин.“
 
Когато Лаура Класен и нейната про-лайф организация Choice42 се обърнали към него и го попитали дали иска да участва, той бил заинтригуван.
 
Сорбо разказва:
 
„Изпратиха ми историята на медицински специалист, който е престанал да извършва аборти, след като наблюдавал графично изображение на процедурата по аборт на истинско бебе. Аз прочетох историята му и тя ме накара да се разплача. Във видеото мъжът разказва, че повече не иска да бъде част от това. Той описва точно какво е видял. По време на процедурата по аборта бебето се е опитвало да се скрие от лекаря, държащ форцепса. Мъжът е наблюдавал как инструментът откъсва едната му ръка, след това крака, след това другата ръка... гледайки как бебето просто умира и сърцето му спира.“
 
Сорбо казва, че късометражният филм, продуциран от LOOR, услуга за стрийминг, която скоро ще стартира, е „невероятно въздействащ“ и трябва да се гледа от всяко човешко същество.
 
„Имаме нужда всеки един човек в света да се определи в защита на живота и всеки трябва да види това“, казва Сорбо. „Трябва да се ​​събудим и да осъзнаем ужаса на това, което сме направили през последните 50 години.“
 
Актьорът се въздържа малко в своята критика за това как културата се е справила с дискусията за абортите, изразявайки ужас от факта, който според него представлява индоктринация.
 
„Наистина е невероятно и жалко, че сме промили мозъците на три поколения млади хора, за да кажем, че това, което се върши, е ОК“, каза Сорбо. „Абортът е убийство и ме вбесява мисълта, че хората са толкова безчувствени към убийството на друго човешко същество. Не е за вярване това, което правим.”
 
Източник: Faith Wire
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg