Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Авторите на любимата песен In Christ Alone номинирани за Грами

Main Pic
Публикувана: 30.11.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 551
Коментари: 0
Авторите на песни за поклонение Кийт и Кристин Гети спечелиха първата си номинация за "Грами" за своя албум „Confessio“.
 
Двамата съпрузи, известни с любимия на мнозина химн In Christ Alone, бяха номинирани в категорията "Най-добър руутс госпъл албум".
 
В надпреварата за най-престижната музикална награда "Грами" те ще се изправят срещу Уили Нелсън, Gaither Vocal Band, Карън Пек и New River и Tennessee State University Marching Band.
 
Говорейки за албума си, двойката споделя следното: „Създадохме този албум, докато бяхме изолирани у дома с дъщерите си в Северна Ирландия по време на пандемията.
 
„Този албум е нашето любовно писмо до нашата родина: мястото, което ни вдъхновява. Пишем химни, вдъхновени от първия автор на химни Свети Патрик и неговата „Изповед“. Така се появиха много от нашите песни, сред които „In Christ Alone“ и други съвременни химни.
 
„Чувстваме се почетени от тази номинация за ГРАМИ, която е първа за нас и се надяваме, че проектът хвърля по-голяма светлина върху християнското наследство на Запада, значението на пеенето на химни и неустоимата красота на Господ Исус.“
 
65-ите награди "Грами" (2023 GRAMMY's)  ще бъдат излъчени на живо на 5 февруари 2023 г.
 
Източник: Premier Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg