Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Нови филми - „Коледен … подарък“

Main Pic
Публикувана: 06.12.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 608
Коментари: 0
Като главен директор по съдържанието в новия канал Great American Family, един от първите проекти на актрисата Кандис Камерън Буре е празничният филм „Коледен … подарък“.
 
Звездата от „Пълна къща“, която бе коронясана като „кралица на коледните филми“ заради своята работа с канал Hallmark, продължи да прави коледни филми, но сега ще има повече свобода да споделя истории, които са скъпи на сърцето ѝ.
 
„Най-значимата тема, която е най-важна за мен в този филм, е темата за Бога и християнската вяра“, споделя тя в скорошно интервю за CBN. „Това е коледен филм, който всъщност говори за Исус Христос. Това е основна тема, която е от значение за мен и за която никога не съм успявала да говоря надълго и нашироко в моите коледни филми досега.“
 
В този филм Буре играе агентка по недвижими имоти на име Маги Ларсън. Според резюмето на филма Ларсън и „нейното семейство трябва да прекарат Коледа с нейния наскоро овдовял брат Пол и неговата малка дъщеря в тяхната къща. Маги е решена да подари на брат си и племенницата си възможно най-хубавата Коледа и да повдигне настроението им, когато имат най-голяма нужда от това. Въпреки че планът на Маги е да помогне на брат си, неговата вяра и стил на родителство в крайна сметка ѝ помагат да разбере проблемите в собствения си живот и нуждата от близост в собственото ѝ семейство.
 
Буре разкрива, че все още обича да играе роли на „момичето от големия град, което се премества да живее в малкия град“ в нейните коледни филми, но сега ще има вяра и на преден план.
 
„Искам да участвам във филми, които имат дълбочина, цел и смисъл, които действително могат да променят нечий живот“, добави тя. „Затова този филм е толкова важен за мен.“
 
Можете да гледате филма тук.
 
Източник: Christian Post
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg