Вторник, 23.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Английската звезда Букайо Сака уверен в Бога за своя успех

Main Pic
Публикувана: 07.12.2022
Автор: Д. Бирел
Прочетена: 820
Коментари: 0
Нападателят на Англия Букайо Сака, който е и голмайстор на отбора на Арсенал за 2021 година, споделя, че четенето на Библията всяка вечер му дава увереност да излезе на терена, знаейки, че Бог го пази и ще изпълни обещанията Си към него.
 
По време на пресконференция малко след като Англия победи Сенегал с 3-0 на Световното първенство, 21-годишният младеж каза, че присъствието на Бога в живота му означава, че няма нужда да бъде нервен или да се тревожи за резултатите от мача.
 
Нападателят на Арсенал, който е един от най-добрите голмайстори на турнира досега, беше попитан дали все още чете Библията всяка вечер в Катар. Той отговаря категорично:
 
„Да, продължавам да правя това тук. Всяка вечер чета Библията си.
 
„За мен е наистина важно да имам Божието присъствие през цялото време. Това ми дава повече увереност да зная, че Божият план е перфектен, за да мога да изляза на терена и да съм сигурен, че Бог ме пази.
 
„Но основното нещо за мен е просто да запазя вярата си. Знаете, че имам вяра в Бога, така че няма нужда да съм нервен или да се тревожа за някакви резултати, защото очевидно това е първото ми Световно първенство. Знаете, че мога да започна да се тревожа за различни неща, но вместо това просто избирам да положа вярата си в Бога."
 
Запитан дали има любим библейски стих, Букайо Сака казва, че харесва „всичките“.
 
По-рано тази година нападателят разказа в интервю за това как  родителите му са го възпитали да има вяра в Бога и е научил за важността на молитвата.
 
Англия играе срещу носителя на Световната купа Франция в събота на четвъртфиналите на състезанието.
 
Източник: Premier Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg