Петък, 26.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Филм за семейството The Picture of Christmas

Main Pic
Публикувана: 08.12.2022
Автор: Дж. Ортега
Прочетена: 410
Коментари: 0
Филмовата компания Uplifting TV винаги е създавала филми, подходящи за семейството и с вдъхновяващо съдържание, а новият филм „The Picture of Christmas“ прави точно това.
 
„The Picture of Christmas” е с участието на актьорите Челси Хобс и Джайлс Пантън. Филмът ще накара зрителите да си припомнят техните детски мечти и отново да повярват в чудеса.
 
Филмът е романтична история и разказва за „амбициозен илюстратор на книжка с разкази, която живее в Манхатън. Тя е принудена да се завърне у дома, след като наследява фермата за коледни елхи на своята любима баба. Младото момиче е вдъхновено от магията на Рождество и красивия пазач на фермата. С времето, прекарано в провинцията, тя си спомня за нещата, които някога е искала от живота.“
 
Името на младата дама е Ембър Морли, а нейният роден град е Уилоу Хил. Първоначално тя има намерение да продаде фермата преди Коледа, но очарователните жители на града я убеждават да остане още малко и да помогне в планирането на техния годишен фестивал на коледната елха.
 
Когато е принудена да работи с Брандън Харт, който се грижи за фермата, Ембър започва да мисли за смисъла на живота и за важните неща в него.  
 

 Филмът можете да гледате  тук.

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg