Петък, 26.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Доли Партън с филм за Рождество

Main Pic
Публикувана: 12.12.2022
Автор: Б. Холоуел
Прочетена: 416
Коментари: 0
Певицата, носителка на "Грами",  включва песента, с която спечели наградата миналата година, в специалния филм за Рождество "Dolly Parton's Mountain Magic Christmas" по NBC. Тя отдавна говори открито за своята вяра и ръководи благотворителна организация, която подарява книги и учебни пособия на милиони деца по целия свят всяка година.
 
В една от песните Партън споменава, че Сатана е реален. Тя пее:
 
„Вземи си войните и политиката, твоята похот и алчност и иди в ада, защото раят ме чака. Ти си измамник, ти си лъжец, ти си негодник и крадец."
 
В послание към зрителите Доли казва: 
 
„Братя мои и сестри: Тук съм, за да ви кажа, че Сатана е реален. Той е истински и се разхожда сред нас, опитвайки се да унищожи всичко, което е добро и красиво“, Той иска да разбие сърцата и умовете ни, да разруши мечтите и плановете ни. Той иска да ни разкъса на малки парчета, да ни съсипе и да ни изпрати директно в ада.
 
Партън не свършва с това. Тя заключава, че нейният Бог „може да направи всичко“, включително да лекува болните, да лекува сърцата на хората и да отвежда души в рая.
 
Партън открито говори за вярата си в Бога и си партнира с християнски музикални изпълнители през последните години.
 
Тя спечели "Грами" през 2021 г. заедно с християнския певец Зак Уилямс за най-добро съвременно християнско музикално изпълнение/песен за тяхната дуетна версия на песента на Уилямс „There Was Jesus“.
 
Тя спечели наградата "Грами" и през 2020 г. заедно с християнската група For KING & COUNTRY за дуетното изпълнение на техния сингъл „God Only Knows“.
 
Източник: Faith Wire
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg