Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Нов филм за Рождество: A Christmas Story

Main Pic
Публикувана: 13.12.2022
Автор: Мишел Лазурек
Прочетена: 614
Коментари: 0
"Рождествена история на Рождество" е продължение на класическия оригинален филм от 1983 г. A Christmas Story. Питър Билингсли, който играе ролята на Ралфи, иска специален подарък за Рождество. Сюжетът се върти около това той да получи този перфектен подарък, което е мечта на всяко дете. Действието се развива през 40-те години на миналия век. Тази вечна класика описва красотата и чудото, които Рождество Христово може да донесе.
 
Вече пораснал и мечтаещ да напише следващия велик американски роман, Ралфи се завръща у дома със съпругата и децата си след смъртта на баща си. Той иска да отдаде почит на баща си и да напише перфектния некролог.
 
В стремежа си да намери точните думи, той посещава старите си приятели Флик и Шварц, за да получи малко вдъхновение и насърчение от тях. Той се чувства притеснен, защото иска да осигури най-доброто Рождество и перфектните подаръци за децата си. Но именно уроците, които научава от живота и семейството са най-добрите подаръци за децата на Ралфи през тази година.
 
Това продължение, чието действие се развива през 1973 г., тридесет и три години след оригинала, няма да разочарова феновете на оригиналната класика. С брилянтно разказване на истории и паралели с оригинала и с участието на отличен детски актьорски състав, това съвременно представяне на стара класика доказва, че хубавите семейни филми за Рождество все още съществуват. 
 
Можете да гледате филма тук.
 
Crosswalk.com
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg