Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Християнка е убита, докато раздава подаръци за Рождество

Main Pic
Публикувана: 27.12.2022
Автор: К. Валенсиа
Прочетена: 721
Коментари: 0
Пенсионирана християнска служителка от Лос Анджелис, САЩ, загива, след като е блъсната от избягал шофьор. Престъплението се случва, докато дамата разнасяла подаръци на нуждаещи се деца в района.
 
Трина Нюман-Таунсед е пенсиониран църковен служител и активен член на общността на Южен Лос Анджелис. Тя е известна с работата си с деца в неравностойно положение и е приемна майка на шест деца.
 
62-годишната жена тъкмо била оставила куп подаръци в читалище в навечерието на Коледа, когато била блъсната от шофьор. Тя тъкмо била слязла от тротоара и се качвала в колата с четири от децата си.
 
Въпреки че службите за спешна помощ се опитали да я спасят, тя е обявена за мъртва на място малко след инцидента.
 
„Опитвах се да премина през жълтата лента до нея. Просто не можех да повярвам на това, което чух по телефона“, казва дъщерята на жертвата Амари Никасио пред KTLA, новинарско издание.
 
„Тя помагаше на всички, подкрепяше общността по всякакъв начин. Тя е добър човек. Който и да е направил това, трябва да бъде намерен и да бъде предаден в полицията“, продължава Никасио.
 
„Всички ние сме поразени от тази новина“, казва пастор Кенет Пичфорд, който е приятел на Нюман. Той коментира пред KTLA: „Думите не могат да опишат какво означаваше тя за тази общност.“
 
В момента полицията изяснява инцидента и моли всички, които имат информация, да се свържат с тях.
 
Източник: Premier Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg