Четвъртък, 18.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Християнин прощава на убиеца на жена си

Main Pic
Публикувана: 10.01.2023
Автор: К. Валенсиа
Прочетена: 509
Коментари: 0
Преди две седмици ви информирахме за случай, при който пенсионирана христинска служителка е била блъсната от кола, след като е раздавала подаръци за Рождество. Историята можете да си припомните тук.
 
Полицията в Калифорния е арестувала мъж, заподозрян за убийството. Жената е 62-годишен църковен служител и приемна майка. Тя беше убита, след като е блъсната от кола на Бъдни вечер, докато отива в приют в Лос Анджелис, за да остави играчки. Съпругът на жертвата казва, че е простил на обвиняемия.
 
Служители от полицейското управление на Лос Анджелис са арестували 55-годишния Карлос Майор, жител на Лос Анджелис, по подозрение в непредумишлено убийство с автомобил на Трина Нюман-Таунсенд, която има две биологични деца и шест приемни деца, съобщи ABC 7.
 
След ареста миналата седмица много членове на семейството и приятели пристигнаха в южния отдел на полицията в Лос Анджелис, за да благодарят на полицаите,  Полицията смята, че заподозреният е шофирал колата, която блъснала и убила Нюман-Таунсенд, след като оставила подаръци в приют в Южен Лос Анджелис в района на Бродуей-Манчестър.
 
След като блъснал жертвата, шофьорът преминал на червен светофар и избягал от местопроизшествието.
 
Източник: Christian Post
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg