Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Любов завинаги

Main Pic
Публикувана: 13.02.2023
Автор: Люба Канелова
Прочетена: 724
Коментари: 0
Няма нищо по-хубаво от живота и няма нищо по-хубаво от живот, изживян с любовта на живота ти. Хубаво е, че има специален празник, на който се празнува тази любов и днес е този ден, но още по-хубаво е, че можем да я празнуваме всеки ден.
 
Прекрасно е да имаш до себе си човек, който те допълва във всичко – да доизкаже изречението, което си започнал. Да продължи песента, която си запял. Да сложи подправките в яденето, което приготвяте заедно. Да извади изпраните дрехи от пералнята. Да ти довърши чистенето на къщата. Да разсмее децата заедно теб. Да помълчи заедно с теб. Да се смее заедно с теб. Да плаче заедно с теб. 
 
Всички мечтаем за такава приказка и е толкова хубаво, че много хора живеят в своята приказка и я разказват на децата си.  За това всъщност и бяхме създадени. Да живеем с човека до нас в любов. И от това да произлезе нещо добро. 
 
Но не бихме могли да живеем в пълнота тази наша любов, ако не познаваме любовта на Господ Исус Христос.  И ако не си я познал, все едно не си живял. Любов, която си струва да преживееш, и да гориш в нея всеки ден. Защото единствено Той може да запълни онзи копнеж, който душата ти изпитва и те кара да полетиш в мечтите си. Помага ти да усетиш онази чувственост, с която ще бъдеш по-добър в живота с твоята половинка.
 
Той е Този, чието сърце искаш да вълнуваш всеки ден. Да извикваш усмивка на лицето Му и да Го накараш да се чувства добре в твоето присъствие. 
 
Да. С Него ще можеш да изтриеш всяка сълза и да посееш радост и надежда – защото сте едно.
 
Само с Него можеш да простиш и непростимото.
 
С Него можеш да изтанцуваш живота си и когато танцът свърши, няма да си се изморил, а ще питаш в коя бална зала ще се преместите сега – в тази с перлените врати или вън на поляната.
 
С Него можеш да изкачиш всяка планина, да не загубиш въздух нито за миг и въпреки умората, да не ти дотегне да вървите заедно.
 
С Него можеш да преминеш и през най-мрачните моменти от твоя живот и да усещаш, да знаеш, че не си сам и има едно сърце, което тупти до теб и ти дава куража да продължиш.
 
С Исус ще искаш да изпееш всичките си песни и ще ги посветиш на Него.
 
Заради Неговата любов ще посветиш живота си на Него. Защото само с Него се чувстваш жив и пълноценен. Само Той има думи на живот.
 
И само с любовта на Исус ще можеш да изживееш живота си с твоя човек.
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg