Сряда, 24.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Джими Картър в хоспис с влошено здраве

Main Pic
Публикувана: 20.02.2023
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 958
Коментари: 0
Баптистката църква "Мараната" в Плейнс, Джорджия, отправя молитви за бившия президент Джими Картър по време на службата си в неделя сутринта, след като беше обявено, че техният най-известен член и учител в неделното училище е влязъл в хоспис заради влошено здраве.
 
„Господи, издигаме президента Картър при теб“, каза член на църквата в молитва от амвона. „Господи, молим се да бъдеш със семейството му (и) с тези около него.  Господи, ние Ти благодарим за службата му към нашата страна.”
 
В събота както църквата, където Картър, на 98 години, все още преподава в неделното училище в продължение на десетилетия, така и Центърът Картър обявиха, че бившият президент отказва по-нататъшна „медицинска намеса“ и ще влезе в хоспис.
 
„След поредица от кратки болнични престои бившият президент Джими Картър днес реши да прекара оставащото си време у дома със семейството си и да получи хосписни грижи вместо допълнително медицинско лечение“, се отбелязва в изявление, споделено от църквата и The Carter Center.
 
Оттогава е налице молитвена подкрепа за Картър, който е известен с това, че продължава да преподава в класа си в неделното училище в баптистката църква "Мараната", след като през 2015 г. му беше диагностициран рак на мозъка.
 
Източник: Christian Post
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg