Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Съживление, чудеса и променен живот

Main Pic
Публикувана: 06.03.2023
Автор: Б. Холоуел
Прочетена: 437
Коментари: 0
Роб Фулц, пастор в университета Лий в Кливланд, Тенеси, вярва, че съживленията в университета Асбъри, неговия кампус и други места са повлияли значително на живота на участниците.
 
През следващите около 10 дни изливането на Светия Дух, поклонението и хвалението продължават.
 
Седмици след тези невероятни духовни събития, Фулц каза, че въздействието е все още осезаемо. Обществените богослужения са прекратени, но молитвата и търсенето на Господ продължават.
 
„Има ясна, неопределена атмосферна промяна в кампуса“, каза той. „Това е безспорно … студентите продължават да се молят, те все още продължават да търсят Бога и да вярват, че Бог наистина работи и променя живота на хората.”
 
Един от най-интригуващите елементи на съживленията са трансформираните сърца и умове, родени сред тези утвърждаващи вярата събития.
 
„Промяната в живота е реална“, казва Фулц, отбелязвайки, че е извършвал кръщения на хора след съживяването на Лий. Той споделя една невероятна история за млад мъж, който дошъл на едно от тези събития и приел Исус.
 
„Имаше един млад мъж, който минаваше през кампуса, дойде до мястото за хваление и  влезе“, каза Фулц. „Той нямаше представа какво се случва.“
 
Този човек не познавал Исус, но бил любопитен. Той влязъл и наблюдавал как един от студентите разказвал свидетелство, след което бил кръстен от Фулц кръстил. След кръщението младежът се приближил до него.
 
„Той дойде при мен в края на службата и каза: „Просто нямах представа какво да правя и не исках да прекъсвам нищо... но не знам какво чувствам в момента. Например, не знам какво е това", разказа Фулц. „И аз буквално го заведох при Господ точно там, на място,  беше красиво.“
 
Той казва, че сега с лекота споделя Евангелието.
 
Продължете да се молите за студентите, преподавателите и другите, които участваха в тези съживления – за трайна промяна в живота им и разпространението на Евангелието.
 
CBN News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg