Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Хиляди виетнамци приеха Христос на фестивал с Франклин Греъм

Main Pic
Публикувана: 12.03.2023
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 419
Коментари: 0
Над хиляда виетнамци присъстваха на евангелизационния кръстоносен поход на Франклин Греъм и откликнаха на поканата да се отвърнат от греха си и да повярват в Исус.
 
Миналия уикенд Франклин Греъм и неговият екип резервираха спортното съоръжение Phu Tho в град Хо Ши Мин, Виетнам, за да говорят пред хора, жадни за среща с Бога. Хиляди дойдоха на двудневния Пролетен фестивал на любовта и аудиторията беше препълнена.
 
Виетнам е комунистическа държава. И проповядването на Евангелието в страната само по себе си е чудо. Но това не би било възможно без сътрудничеството и екипната работа на 300 местни църкви и държавни служители.
 
В последната нощ от конференцията мнозина излязоха напред, за да предадат живота си на Исус. 
 
„Бог обича народа на Виетнам“, каза Франклин. „И беше привилегия да провъзглася Благата вест с вас тази вечер. Мнозина излязоха напред и откликнаха на поканата да се отвърнат от греховете си и да повярват в Исус Христос като Господ и Спасител.”
 
Той цитира Римляни 5:8 за народа на Виетнам. „Но Бог показва Своята собствена любов към нас в това, че докато бяхме още грешници, Христос умря за нас.“
 
Нека се молим хората, посветили живота си на Бога да растат, за да научат повече за Исус.
 
CBN News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg