Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Тим Келър иска молитвена подкрепа

Main Pic
Публикувана: 14.03.2023
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 498
Коментари: 0
Християнският пастор и автор на богословска литература Тим Келър сподели актуална информация за битката си с рака. Той помоли своите приятели и последователи да се молят, след като лекарите са открили, че има нови тумори.
 
Известният апологет беше диагностициран за първи път с рак на панкреаса през май 2020 г., на 69-годишна възраст и премина през множество химиотерапии, както и имунотерапия. През април Келър ще се подложи на втори кръг от имунотерапия, насочена към новоразвитите тумори.
 
По време на своето лечение Келър сподели, че се моли за изцеление след поставянето на диагнозата. В неделя той призова приятелите да се присъединят към него в молитва „за доверие и зависимост от Бога“, за Неговата „промисъл и грижа“ и Бог да бъде прославен „каквото и да му се случи“.
 
В своя публикация в Туитър Келър написа: „Скъпи молещи се приятели, скоро ще се върна в Националния институт по рака в Бетесда, MD, за да прекарам април в имунотерапия, на която се подложих и миналия юни. Тя беше успешна в премахването на 99% от туморите, но са се развили нови тумори.
 
„За съжаление те са на някои доста неудобни места, така че лекарите ни насърчиха да преминем през лечението отново, този път насочено към различен генетичен маркер на рака.
 
„Беше брутално миналия юни, така че подхождам към този етап със съзнанието, че имам нужда от много молитви.
 
„Моля ви, молете се да имаме доверие в Бога и да можем да Го прославяме във всички обстоятелства. Благодаря Ви.“
 
Източник: Premier Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg