Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Три деца и трима възрастни застреляни в християнско училище в Нашвил

Main Pic
Публикувана: 27.03.2023
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1072
Коментари: 0
Християнски лидери и политици изразиха своето възмущение и ужас след стрелба в частно християнско училище в Нашвил, Тенеси, причинила смъртта на три деца и трима възрастни.
 
Стрелбата е станала в The Covenant School, което обслужва ученици от предучилищна възраст до шести клас, на булевард Бъртън Хилс в понеделник сутринта, според столичното полицейско управление в Нашвил.
 
Полицейското управление идентифицира жертвите като Евелин Дикхаус, Хали Скругс, дъщеря на местен пастир и Уилям Кини. Две от децата са били на 9 години, а третото скоро щяло да навърши 9.
 
Възрастните жертви са Синтия Пийк, учителка на 61, Катрин Кунс, училищен администратор на 60, и Майк Хил, портиер на 61 години.
 
Извършителят, идентифициран като 27-годишен джендър, бивш ученик на същото училище, впоследствие е застрелян от полицията. У него са намерени детайлни планове на сградата, което говори, че престъплението е обмислено предварително.
 
Стрелецът е открил огън с две пушки и пистолет.
 
По последни данни стрелецът е искал да застреля дъщерята на пастора и затова е открил безразборен огън по вратата на училището.
 
Източник: Christian Post
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg