Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Майкъл У. Смит и Андреа Бочели в съвместен филм за вярата

Main Pic
Публикувана: 03.04.2023
Автор: Дж. Лоу
Прочетена: 1337
Коментари: 0
Християнският певец Майкъл Смит си партнира с емблематичния тенор Андреа Бочели в нов филм, в който и двамата свидетелстват за вярата си в Христос и пеят заедно.
 
Документалният филм „The Journey: A Music Special from Andrea Bocelli“, продуциран от християнската телевизионна мрежа TBN, ще бъде в кината в САЩ от Цветница (2 април) до Великден (9 април). Филмът проследява живота на Бочели и съпругата му Вероника, докато яздят през зашеметяващите хълмове и долини на италианската провинция и обсъждат вярата, надеждата и семейството със своите приятели. Към тях се присъединява и Майкъл Смит.
 
„Андреа има много последователи. Той е изключителен талант и хората го обичат. Когато имаш вяра, която се вписва в културата, това е обнадеждаващо... това е доста необикновено“, казва Смит пред The Christian Post преди премиерата на филма.
 
„Мисля, че този филм е чудесна възможност да мога да кажа на хората каква е истината“, продължава легендарният изпълнител на хвалебни песни. "Какво прави истината всеки път? Тя те освобождава!"
 
„Има много хора, които са отчаяни. Последните две години бяха тежки заради пандемията и хората бяха изолирани. Сега те търсят истината на погрешните места“, добавя Смит.
 
Филмът „The Journey“ включва изпълнения на Бочели, Смит и други известни певци и музиканти, сред които 2CELLOS, Тори Кели, Клара Барбие Серано, Таурен Уелс, TAYA, 40 Fingers и Катрин Дженкинс, които се присъедяват към тях с великолепни изпълнения в известни катедрали.
 
Посланието, което Смит иска да сподели със света днес, е, че: „Исус е отговорът. Това е просто и ясно.“
 
„Мисля, че много хора може би са разочаровани от църквата. Аз съм един от тях. Но това не беше катастрофално за мен. Благодаря на Бога, че майка ми и баща ми бяха невероятни. Но за мен лично вярата е свързана с нашата идентичност като християни.
 
„Когато получите напълно това откровение, че Исус наистина е този, за когото се е представял, че Той не само ви обича, но всъщност наистина ви харесва. Не само, че ви харесва, но и ви обича изключително много; Той просто иска да има връзка с вас. Когато осъзнаем това, всичко се променя!"
 
Смит споделя: „Аз съм свидетелство за човек, който е бил мъртъв, но е бил възкресен заради Спасителя Исус и това, което Той направи за мен.“
 
Майкъл отправя следния съвет към хората, които не вярват в Христос: „Вие не сте тук по погрешка и се моля, докато гледате този филм, Господ да работи в сърцата ви, защото не сте на земята случайно.“
 
Източник: Christian Today
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg