Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Филм по действителен случай радва зрителите

Main Pic
Публикувана: 05.04.2023
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2554
Коментари: 0
Angel Studios обявиха придобиването на права за разпространение в световен мащаб за „Sound of Freedom“, филм, написан и режисиран от Алехандро Монтеверде и продуциран от Едуардо Верастеги.
 
Филмът е базиран на вдъхновяващата истинска история на Тим Балард, бивш агент на правителството на САЩ, който напуска работата си, за да посвети живота си на спасяването на деца от глобалните трафиканти на секс трафик.
 
„„Звукът на свободата“ е завладяващ филм, който споделя историята на героичните усилия на един човек да спаси деца от трафик на хора. Чрез това мощно кинематографично изживяване ние се стремим да разширим нарастващото движение за изобличаване на това отвратително нарушение на човешките права и да вдъхновим хората да предприемат действия, като помагат на техните общности да сложат край на това съвременно робство веднъж завинаги“, каза изпълнителният директор на Angel Studios Нийл Хармън.
 
Филмът е с участието на Джим Кавийзъл в ролята на федерален агент Тим Балард, който работи в мрачния свят на детските престъпления от 12 години и започва да губи надежда. Но тогава той спасява седемгодишно момче, което е отвлечено заедно със сестра си от брутални трафиканти. Когато момчето моли Тим да намери сестра му, Тим открива мисията на живота си: спасяването на деца от сексуално робство, където и да се намират.
 
Носителката на Оскар Мира Сорвино и Бил Камп също участват във филма.
 
Faith Wire
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg