Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Какво не знаят невярващите

Main Pic
Публикувана: 21.05.2023
Автор: Грег Лори
Прочетена: 650
Коментари: 0
Повечето хора, които не вярват в Бога, си мислят, че  животът на християнина, който е посветен в служение на Христос, е пълен с мизерия, правила и разпоредби. Те си представят живот в мрак и скука и не могат да проумеят привлекателността на службата на Бога.
 
Библията казва: „Но естественият човек не приема нещата от Божия Дух, защото те са глупост за него; нито може да ги познае, защото те се познават духовно” (1 Коринтяни 2:14 NKJV).
 
Невярващите не знаят, че когато ходите с Господа, вие имате „неизразима радост“ (1 Петър 1:8 NKJV). Не става дума за радостта, която е резултат от използването на алкохол, наркотици или други неща. Всъщност тези неща в крайна сметка идват със солидна цена.
 
Когато познавате Бога, разбирате, че Библията не е просто книга, а Божието живо Слово към вас. И придобива съвсем ново значение.
 
Когато осъзнаете, че молитвата не е просто ритуал, а е истинско общуване с всемогъщия, всезнаещ, всеобичащ Бог, това означава много.
 
И когато пеете хваление на името МУ, вие не просто пеете няколко песни с други християни. По-скоро вие заедно издигате името на Господа.
 
Това е нещо, което светът не разбира.
 
И така, има два начина, по които можем да изживеем живота си: правилният начин или грешният начин.
 
Има два пътя, по които можем да тръгнем: тесният път, който води към живот, или широкият път, който води към унищожение.
 
И има две основи, върху които можем да градим: скалата или потъващият пясък.
 
Можем да живеем или щастлив и свят живот, или нещастен и нечестив живот.
 
Няма нищо подобно на християнския живот. И когато наистина опознаеш Бога, осъзнаваш, че това е най-великият живот, който може да съществува.
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg