Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Нов филм на Дисни със смразяващ сюжет

Main Pic
Публикувана: 01.06.2023
Автор: Т. Уайс
Прочетена: 1057
Коментари: 0
Семейната развлекателна организация MovieGuide бие тревога за нова кампания срещу предстоящия филм на Disney+, който включва любовната афера на тийнейджърка със Сатаната.
 
Платформата за стрийминг даде зелена светлина за започване на производство на нов немски сериал, озаглавен Pauline. Според Deadline сериалът проследява живота на 18-годишно момиче, което забременява след една нощ с дявола.
 
Създателите на сериала, които стоят зад филма „Как да продаваме наркотици онлайн (бързо)“ на Netflix, казват, че проектът е „много близък“ до сърцата им.
 
„Дълго време сериалът беше и все още остава проект, много близък до сърцата ни“, казват Филип Кесборер и Матиас Мурман. „Развълнувани сме, че Disney+ обича тази история за съзряването толкова, колкото и ние, и че вече успяхме да започнем да снимаме с такъв невероятен актьорски състав и екип.“
 
Напоследък филмите на Дисни за „юноши“ не са това, което родителите искат децата им да гледат. Те често прокарват съдържание с теми като магьосничество, секс и насилие.
 
Миналата година компанията загуби по над 100 милиона долара за анимационните си филми „Светлинна година“ и „Странният свят“, които изобразяват еднополови връзки на екрана.
 
Председателят и основател на Movieguide Тед Баер призовава родителите да подадат петиция срещу Disney+, за да спрат излъчването на „Полин“ на платформата.
 
„Не можем да позволим това изопачено и смущаващо съдържание да поквари ценностите и вярванията на нашите деца“, сподели той.
 
„Нека бъда ясен. Новият сериал не е просто поредното забавление“, добави Баер. „Ужасяващо е, че този сериал дори представя Сатана като романтичен партньор! Като приема такава връзка за нормална, Полин изпраща опасно послание към младите зрители, че общуването с демони, Сатана и злото е приемливо и дори желателно!“
 
MovieGuide си партнира със Citizen-go, за да спре премиерата на сериала в Disney+.
 
„Ако сериалът бъде пуснат, ще има милиони млади зрители, които може да възприемат тази изкривена и тревожна история като желана и вълнуваща“, предупреди Баер. „Опитът на шоуто да нормализира и дори да насърчи демоничните асоциации е явен опит да се размият границите на морала и да се направи злото желано.“
 
„Трябва да действаме сега, за да отправим петиция към Disney да преразгледат решението си да пуснат това зло шоу. Трябва да информираме студиата, че все още има проницателни зрители и родители, които няма да позволят това съдържание да бъде гледано от нашите деца. Все още можем да СПРЕМ това шоу да продължи да напредва… трябва да действаме бързо,“ заключава Баер.
 
Faith Wire
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg