Сряда, 24.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

София госпъл хор с покана за оригинален семинар

Main Pic
Публикувана: 07.06.2023
Автор: Гери Балевска
Прочетена: 1601
Коментари: 0
Sofia Gospel Choir от години радва почитателите на евангелската музика със своите концерти и празнични прояви, както в София, така и на различни места в страната.  Някои от солистите на хора участват с успех в различни популярни формати за музика. 
 
Със своите великолепни изпълнения и висок професионализъм членовете на София госпъл хор, начело с диригента Гери Балевска, открехват врата към един цял свят от красота, ритъм, силно послание и радост от преживяване на живата и енергична музика, наречена ГОСПЪЛ.
 
Само след броени дни, на 16 и 17 юни, София госпъл хор ще бъде организатор и домакин на 4-ти по ред, уникален по рода си семинар, с участието на водещи имена в областта на госпъл музиката от Западна Европа. За целта са поканени преподаватели с дългогодишен опит, работили на една сцена с редица звезди и популярни госпъл певци.
 
По време на семинара са предвидени уъркшопи както за солисти, така и за диригенти и ръководители на вокални състави, както и за хора, които желаят да пеят в хор, независимо дали са начинаещи певци, или вече имат опит. Всички участници в хоровите сесии ще имат възможност да се включат във финалния концерт в събота вечер, на който ще се представят няколко напълно нови госпъл песни, научени по време на семинара.
 
Ще чуете и изпълнения на Sofia Gospel Choir. Изключително интересна ще бъде лекцията по вокална техника в събота сутрин на Lene Norrelykke, сертифициран преподавател от Complete Vocal Institute, Копенхаген, както и сесията за солисти с Natassa Andreou от Кипър.
 
Участието в общия хор на заключителния концерт ще зареди всички певци с много настроение, радост и вдъхновение. Елате и станете част от магията, наречена "ГОСПЪЛ МУЗИКА"!
 
Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.
 
ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!
Датите са 16 и 17 юни, мястото е Първа Баптистка църква - ул. “Осогово” 86, София.
За повече информация - https://fb.me/e/2U76CCEfA
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg