Събота, 30.09.2023

Вестник Евангелски

Стих на деня"Понеже, ако живеем, за Господа живеем, и ако умираме, за Господа умираме; и тъй живеем ли, умираме ли, Господни сме." Римляни 14:8

OnLine
RSS Facebook Twitter

Вяра за изобилен живот

Main Pic
Публикувана: 24.08.2023
Автор: Калина Касева
Прочетена: 436
Коментари: 0
“Да не се смущава сърцето ви; вие вярвате в Бога, вярвайте и в Мен."
                                                                           Йоан 24:1
 
В този стих Господ Исус Христос ни казва: Ако искате да вярвате в Бога, тогава вярвайте в Мен.
 
Ако искате да поставите вярата си на правилното място, вярата, която никога няма да ви подведе, тогава се доверете на Мен. Понеже в Мен обитава Бог в пълнота. Ако имате Мен, имате Отец.
 
Исус ни кани да се впуснем в живота с вяра, да Му се доверим, да Го следваме и да Му се покоряваме. Той е добър. Той дойде, за да имаме живот, и то изобилен живот.
 
Често пъти собствените ни страхове, желания, съмнение и несигурност ни пречат да следваме с цялото си сърце Неговия план и цел за живота ни. Когато стигнем до края на живота си, ще трябва да преживеем болката от послушанието или болката от съжалението. И двете струват скъпо, но само едната води до растеж и плодородие. 
 
Нека да не пропускаме нищо, което Бог има за нас, защото сме избрали да играем на сигурно. Неминуемо ще сгрешим някои неща, ще направим някои грешки, на нека не позволяваме на тези неща да осуетят плановете и целите на Бога за живота ни. 
 
Да станем, при нужда да се покаем, да се поправим, където и колкото можем с помощта на Божия Дух и да продължим да следваме Исус, и всичко, което Той има за живота ни. Той е достоен. Той знае какво, кога и къде за нас е най-добре. И Той ни води там. В живот изобилен.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg