Събота, 27.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Хиляди се събраха да слушат Франклин Греъм в Лондон

Main Pic
Публикувана: 27.08.2023
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1394
Коментари: 0
В събота вечерта множество от десет хиляди души се събра в London ExCel за събитието „Бог те обича“ с говорител Франклин Греъм. Според данни на организаторите участниците в събитието са надминали броя на посетилите форума миналата година с няколко хиляди.
 
В интервю по-рано през седмицата п-р Греъм изрази своето желание да сподели Евангелието с лондончани.
 
„Ние не искаме пари; ние не продаваме билети. Входът е свободен. И това е моята цел, моята надежда и моята молитва много хора да се доверят на Исус Христос като техен Господ и Спасител.
 
Миналата година синът на Били Греъм посети Ливърпул, Нюпорт, Шефийлд и Лондон за първи път след отмяната на турнето си през 2020 г., тъй като му беше забранено да проповядва на някои места, заради позицията му относно хомосексуалността, която беше представена като хомофобска.
 
Запитан за притесненията на хората от неговите коментари, той каза: „Има хора, които не искат да чуят какво Бог има да каже по някои въпроси. И че един от големите проблеми е хомосексуалността. И разбира се, според Библията Бог обича всички ни. Той обича хомосексуалистите. Но ако дойдем при Бога, трябва да се отвърнем от греха."
 
Събитията са отворени за обществеността без заплащане и се провеждат в сътрудничество с над 1000 местни църкви.
 
Premier Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg